MASK4T-BL

De MASK4T luidspreker heeft een uniek innovatief design en zijn transparant geluid biedt ongelooflijke verstaanbaarheid ideaal voor achtergrondmuziek en paging doeleinden.

MASK4T-BL

De MASK4T luidspreker heeft een uniek innovatief design en zijn transparant geluid biedt ongelooflijke verstaanbaarheid ideaal voor achtergrondmuziek en paging doeleinden. MASK4T speakers kunnen worden gebruikt in lage impedantie 16 ohm (maximaal 4 luidsprekers in parallel op een standaard 4 ohm versterker kanalen) of 100 volt met verscheidene vermogen aftakkingen (20-10 – 5-2,5 Watt).

De behuizing is gemaakt van hoogwaardig afgedwongen PPE ABS. Het rooster is gemaakt van aluminium en de woofer is gecoat dus MASK4T luidsprekers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De speaker wordt geleverd met een rubberen IP beschermkap voor de luidsprekeraansluitingen. Op deze manier is het binnendringen van water en corrosie van de terminals niet mogelijk (IP64).

Dankzij de Intelli-Mount bracket, de MASK4T is gemakkelijk en snel te installeren. De 5 ° naar beneden hellingshoek waarbij de woofer en tweeter in de behuizing zijn gemonteerd, staan ​​garant voor een perfecte spreiding van het geluid, zonder de noodzaak van een grote hellingshoek van de speaker zelf. De kast heeft een M8 schroefdraad getapt bevestigingspunt aan de achterkant van de kast. Zo kunnen veel andere bevestigingssystemen worden gebruikt.

height 220 mm width 129 mm
depth 130 mm loudspeaker system 2-way
woofer size 4,25 inch woofer cone material paper
tweeter size 1 inch mounting system intellimount
impedance 16 ohms low impedance dynamic power 70 watts
SPL 1W/1m 89 dB max SPL 1m 104 dB
frequency response 80 – 20K Hz main construction material ABS plastic
grille main material aluminium IP rating 64
Horizontal dispersion angle 1000 Hz 180° Vertical dispersion angle 1000 Hz 180°