apart audio SDQ5PIR zwart

Apart Audio SDQ5P

Actieve luidspreker set voor scholen en kleine vergaderzalen. Beide types zijn in wit en zwart verkrijgbaar. Alleen al dit jaar zijn er meer dan 1000 stuks verkocht.

Apart audio SDQ5PIR wit

Apart Audio SDQ5PIR

Automatisch aan/uit, hierdoor wordt onnodig stroomverbruik verkomen en resulteert in een veel langere levensduur van het apparaat. Beide types zijn in wit en zwart verkrijgbaar

Apart SDQ5P en de SDQ5PIR

Actieve luidspreker set voor scholen en kleine vergaderzalen.

Apart SDQ 5P en de SDQ5PIR is een stereo luidsprekerset met 1 actieve en 1 passieve luidspreker. 2 x 30 Watt totaal vermogen. Met verschillende ingangen waaronder stereo RCA, stereo mini-jack en een gebalanceerde  stereo euroblock aansluiting .

Waarom is de Apart SDQ5P beter dan andere speakers in dit producten gamma?

  • SDQ5P is  een 30 Watt speaker (concurrentie is maar 20W)
  • Apart audio geeft op dit product 5 jaar garantie
  • Door de Double isolated transformer voorkomt u ground loops.
  • Deze SDQ5P speaker heeft een Gebalanceerde ingang
  • Het Frequentiebereik is 45Hz-20kHz (concurrentie 80Hz)

Tevens is de SDQ5P ook verkrijgbaar in een IR (infrarood) uitvoering de zo genoemde SDQ5PIR

 

Apart Audio geeft

Jaar garantie

Extra opties voor de SDQ5PIR:

  • Door de automatische aan/uit functie is onnodig stroomverbruik verledentijd en dit resulteert in een veel langere levensduur van de speakers.
  • RS232 connector voor integratie met verschillende besturingssystemen zoals Extron, AMX, CUE, Crestron en Neets.
  • Externe aansluitpanelen aan te sluiten via een simpele cat5kabel. Hierdoor kunt u volume regelen en een bron aansluiten op de plaats waar u dit wenst

De Apart SDQ5P beschikt niet over een  automatische aan uit functie. Dit is wel op te lossen door de speakers mee te laten schakelen op bijvoorbeeld het licht van de zaal. Hierdoor voorkomt u dat de SDQ5P niet onnodig aan staat na werktijd.

Aansluiten van de  SDQ5P

Het aansluiten van de SDQ5P is niet moeilijk. Je sluit ze gemakkelijk aan op laptops, LCD-projectoren of interactieve whiteboards .Deze luidsprekers geven een fantastisch geluid wanneer u ze gebruikt in combinatie met een flatscreen , projector of smart board . Met hun magnetische afscherming zijn deze luidsprekers de ideale en kosteneffectieve audio oplossing voor uw klas, boardrooms of vergaderruimte(s) . Door het stijlvolle design ,passen de speakers eigenlijk in elk interieur.

apart-audio-avenmeer.nl-van-brienen

Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten

Verschillende kleuren

Deze speakers zijn Verkrijgbaar in zwart en wit. Voor een eventuele demo van deze speaker kunt u ons een email sturen via info@avenmeer.nl wij zullen dan contact met u opnemen en een afspraak met u inplannen om deze speaker aan u te demonstreren.