Lift projector audiopack

Audipack

Professionele ophangsystemen voor elke branche. U wilt een projector of een groot scherm ophangen. Met Audipack geen probleem!

Plafond bevestigingen

Stabiele plafond bevestigingen van uitstekende kwaliteit met veel voordelen zoals flexibele hoogte en hoek verstelling. Uw klant bekijkt hierdoor het beeld gemakkelijk en de boodschap valt hierdoor op.

Audipack

Audipack is een merk waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Producten van Audipack zijn ontworpen en vervaardigd in “eigen huis”. Audiopack heeft drie hoogwaardige productiefaciliteiten in Nederland.

Audipack levert de meest moderne en productietechnieken. Producten van Audipack worden ontworpen en geproduceerd volgens de Europesche kwaliteits normen. Van Brienen audiovisueel en meer is leverancier van Audipack producten.

Audiopack van brienen audiovisueel
tablet behuizing voor klanten

Audipack – Tablet behuizingen

Uw tablets zijn beschermd tegen diefstal tijdens verhuur of in openbare ruimtes. De behuizingen van Audipack zijn perfect om uw tablets te beschermen in openbare ruimtes of ruimtes waar minder toezicht is.

Tablet behuizingen van Audipack zijn standaard eenvoudig aan te passen. De behuizingen kunnen zeer eenvoudig in diverse ruimtes gepositioneerd worden. U kunt het tegen een wand laten monteren of op een vloerstandaard in een showroom of in een winkel. De behuizingen van Audipack zijn standaard luxe en hoogwaardig afgewerkt. Dit ziet u en dit merkt u. Niet voor niets zitten de producten van Audipack bij Van Brienen audiovisueel en meer in het verkoop pakket.