Foto gitaarspeler van brienen audioviseel en meer1

BOSE L1 Model II met B2 basmodule

Aanbevolen voor maximaal 500 personen. Scharnierbare uit 12 luidsprekers bestaande line array voor geluidsdekking van 180 graden. Gewoon geweldig geluid met een fantastische B2 basmodule

 

BOSE L1 Model 1S met B1 basmodule

Het nieuwe Bose L1 Model 1S Portable Line Array System levert een krachtige prestaties. Bovendien is het mobiel en super snel op te bouwen. Het systeem is krachtig genoeg voor een middelgrote zaal (500 personen). Dit systeem werkt prima voor solo artiesten, bands en openbare sprekers. Het systeem bevat één B1 basmodule voor betere low end prestaties.

BOSE L1 Model 1S met B1 basmodule avenmeer.nl
BOSE L1 Model 1S met B1 basmodule audiovisueel en meer

BOSE L1 Model II met B2 basmodule

Geïntegreerde eindversterkers in de standaard leveren een duidelijke, nauwkeurige versterking voor het L1 Model II Systeem met maximaal twee B1 basmodules of één B2 basmodule.

BOSE L1 Model II met B2 basmodule

Eenvoudig te bedienen, met de regelaar op sta hoogte. Snel en makkelijk aanpasbaar. Het scherm is duidelijk en eenvoudig.

BOSE L1 Model 1S met B1 basmodule module regelaar

Video instructie en mogelijkheden

Bekijk hier de video van de BOSE website over de BOSE L series. Bekijk hoe gemakkelijk en eenvoudig het systeem is. Neem voor meer informatie gerust contact op met van Brienen audiovisueel en meer.