DIVA-Spinetix-player

DIVA Mediaplayer Spinetix

DIVA SpinetiX – Media speler

De DIVA speler van SpinetiX is klein en handzaam en dus gemakkelijk te op diverse plekken te installeren. De DIVA mediaspeler hoeft niet te worden aangesloten op een  computer of laptop. DIVA  heeft de mogelijkheid om horizontaal of verticaal uw content te tonen op het scherm. De speler kan volledig worden beheerd via het netwerk. Met de ingebouwde Apps wordt het instellen nog eenvoudiger dan bij de HMP130 en de HMP200 . U kunt als beheerder dit zelf bijwerken of wij doen dit voor u. Op deze manier heeft u echt geen omkijken meer naar uw digital signage oplossing!

spinetix diva horizontaal en verticaal
Diva-spinetix-resolutie

DIVA SpinetiX

De Diva mediaspeler van SpinetiX brengt gemak en narrowcasting bij elkaar. De (instap) mediaspeler heeft een geweldige resolutie van maar liefst 1920 x 1080. Deze nieuwe speler maakt voor iedere branche narrowcasting beschikbaar!

DIVA

Zoals u gewend bent van SpinetiX heeft de mediaplayer een laag stroom verbruik, kleine afmeting en intern genoeg rekenkracht om aan uw wensen te voldoen. We raden u altijd aan om met één van onze specialisten contact op te nemen om uw situatie te bespreken. Van Brienen audiovisueel en meer geeft u graag vrijblijvend advies, voor de oplossing die u nodig heeft.

Spinetix Diva mediaspeler
spinetix-voorbeeld-sportschool-van-brienen

Narrowcasting

Narrowcasting is ook voor uw branche beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan een sportschool waar informatie over de sportschool te lezen is met bijvoorbeeld aanbiedingen. U zou het scherm op een centrale plek op kunnen hangen zodat dit voor veel sporters leesbaar is. Zo geeft u klanten de juiste informatie op een leuke en informele manier. De SpinetiX DIVA mediaspeler is uiterst geschikt voor in de sportschool.

SpinetiX Diva in actie

Met DiVA van SpinetiX maak je vanop een willekeurige browser een digital signage-project aan, en kan je vervolgens dit project live publiceren op een scherm. Het is tevens mogelijk om op een kalender te plannen wat wanneer moet getoond worden. Ook externe info zoals nieuwsberichten, verkeersinformatie, meteo-informatie, enz kan op een zeer dynamische manier getoond worden zonder dat de opmaak ingewikkeld hoeft te zijn.

Hoe dit precies werkt, kunt u zien in deze overzichtelijke videoclip:

Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten