hmp130-van-brienen-audiovisueel

SpinetiX HMP130

Met de HMP130 player vermijd u toekomstige onderhoudskosten. U heeft namelijk geen PC of laptop meer nodig! Lees op deze pagina alles over de SpinetiX HMP130

HMP130 spinetiX

De HMP130 player van SpinetiX is klein en handzaam en dus gemakkelijk te plaatsen. De HMP130 hoeft niet te worden aangesloten op een PC. De HMP130 kan volledig worden beheerd via het lokale LAN of WAN netwerk. U moet met beheer denken aan onder andere instellingen en updates (firmware). U kunt als beheerder dit zelf bijwerken of Van Brienen audiovisueel en meer doet dit voor u. Op deze manier heeft u echt geen omkijken meer naar uw digital signage oplossing!
HMP130 Spinetix

hmp130-spinetix-avenmeer.nl-laag-stroomverbruik
spinetix-hmp130-resolutie

HMP130 SpinetiX – Resolutie

De HMP130 heeft een maximale resolutie van 720p. U kunt de HMP130 SpinetiX player zelf beheren met gebruik van templates tot 720p. Dit is voor de meeste schermen groot genoeg. U kunt zoveel aanpassen met de HMP130 dat het eigenlijk te veel om op te noemen is. U kunt tekst plaatsen, RSS feeds laden, afbeeldingen, video, Adobe Flash en zelfs Microsoft PowerPoint presentaties invoegen. En dit kan allemaal op een resolutie van 720p. Kortom de HMP130 SpinetiX mediaspeler is de toekomst! HMP130 SpinetiX – Van Brienen audiovisueel en meer.

HDMI en VGA

De SpinetiX HMP130 heeft de beschikking over een HDMI en VGA poort. U heeft zelf de vrijheid om de speler dus gemakkelijk op bijna ieder scherm aan te kunnen sluiten. HMP130 Spinetix bestel hem snel bij Van Brienen Audiovisueel en meer.

 

Sluit uw HMP130 gemakkelijk aan!

Software

Met de bijgeleverde software kunt u één of meerdere speler uitlezen en benaderen. Via deze weg kunt u de spelers instellen en bedienen. U kunt alles instellingen van de HMP130 mediaspeler dus software matig bedienen.

Wilt u dit liever laten doen? Dit is bij Van Brienen audiovisueel en meer natuurlijk geen probleem. Onze specialisten nemen contact met u op en samen inventariseren wij uw wensen en stellen wij zowel grafisch als netwerk technisch de speler(s) helemaal voor u in! HMP130 SpinetiX Jeroen van Brienen

HMP130-digitale-signage-goedkoper

Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten