hmp200-SpinetiX-avenmeer.nl

HMP200

Wist u dat SpinetiX de digitale signage oplossingen van de toekomst zijn? Lees meer informatie over de krachtige HMP200 van SpinetiX op deze pagina!

HMP200

De HMP200 player van SpinetiX is klein en handzaam en dus gemakkelijk te plaatsen. De HMP200 hoeft niet te worden aangesloten op een PC. De HMP200 kan volledig worden beheerd via het lokale LAN of WAN netwerk. U moet met beheer denken aan onder andere instellingen en updates (firmware). U kunt als beheerder dit zelf bijwerken of wij doen dit voor u. Op deze manier heeft u echt geen omkijken meer naar uw digital signage oplossing!

HMP200
hmp200-spinetix-resolutie

HMP200 Resolutie

De HMP200 heeft een maximale resolutie van 1080p (1920 x 1080). U kunt de HMP200 zelf beheren met gebruik van templates tot 1080P. Dit is voor de meeste schermen groot genoeg. U kunt zoveel aanpassen met de HMP200 dat het eigenlijk te veel om op te noemen is. U kunt tekst plaatsen, RSS feeds laden, afbeeldingen, video, Adobe Flash en zelfs Microsoft PowerPoint presentaties invoegen. En dit kan allemaal op een resolutie van 720p. Kortom de HMP200 mediaspeler is de toekomst!

HMP200 aansluitingen

Bekijk de aansluitingen van de HMp200 zodat u in één overzicht duidelijk kunt zien wat u allemaal op de HMP200 kunt aansluiten. De HMP200 media player van SpinetiX is klein, maar heeft alles wat u nodig heeft voor de digitale signage van de toekomst!

hmp200-aansluitingen
HMP200-spinetix-van-brienen-audiovisueel

Software

Met de bijgeleverde software kunt u één of meerdere speler uitlezen en benaderen. Via deze weg kunt u de spelers instellen en bedienen. U kunt alles instellingen van de HMP200 mediaspeler dus software matig bedienen. HMP200

Wilt u dit liever laten doen? Dit is bij Van Brienen audiovisueel en meer natuurlijk geen probleem. Onze specialisten nemen contact met u op en samen inventariseren wij uw wensen en stellen wij zowel grafisch als netwerk technisch de speler(s) helemaal voor u in! SpinetiX HMP200

HMP200 en HMP130 netwerk

U kunt de HMP200 & de HMP130 mediaplayers van Spinetix inzetten in uw huidige netwerk. Het voordeel hiervan is dat u uw data van de servers uit uw netwerk kunt uitlezen en tonen op uw scherm. U kunt hierbij denken aan een agenda voor zalen die uitgelezen wordt op en getoond is op uw scherm. Op deze manier gaan uw gasten voor bijvoorbeeld in een hotel of evenement de juist kant op!

Van Brienen audiovisueel en meer heeft specialisten die u kunnen helpen met het opzetten van uw toekomstige Spinetix netwerk, of het in uw huidige netwerk toevoegen. Ook het maken van eventuele templates of presentaties kunnen wij voor u verzorgen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, u bent als klant de regisseur en wij regelen de rest!

HMP200-spinetix-netwerk

HMP200 promotie video

Bekijkt u hier de promotie video van de SpinetiX HMP200 mediaplayer. De speler die u zult versassen met betrekking tot de prijs, functionaliteit, stroomverbruik, afmetingen en nog veel meer. Wacht niet langer en neem contact op met Jeroen van Brienen. Jeroen is de man die alles weet van SpinetiX oplossingen voor elke branche, of u nu in de hospitality, overheid, handel en industrie, onderwijs of cultuur en sport branche zit. Jeroen van Brienen heeft voor u een juiste oplossing.

Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten