MASK4-BL

De MASK4 lage impedantie luidspreker heeft een uniek en innovatief ontwerp dat u voorziet van een kristalhelder geluid, van achtergrondmuziek tot “dance niveau” muziek.

MASK4-BL

De MASK4 lage impedantie luidspreker heeft een uniek en innovatief ontwerp dat u voorziet van een kristalhelder geluid, van achtergrondmuziek tot “dance niveau” muziek. De behuizing  is gemaakt van hoogwaardig afgedwongen PP4 ABS. Het rooster is gemaakt van aluminium en de woofer is gecoat dus de MASK4 luidsprekers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De kast wordt geleverd met een rubberen IP beschermkap voor de luidsprekeraansluitingen. Op deze manier word het binnendringen van water en corrosie van de terminals wordt vermeden. De MASK4 heeft een krachtige 4.25 “gecoat papiere conus woofer. Dankzij de Intelli-Mount bracket, de MASK4 is gemakkelijk en snel te installeren. De 5 ° naar beneden hellingshoek waarbij de woofer en tweeter in de behuizing zijn gemonteerd, staan ​​garant voor een perfecte spreiding van het geluid, zonder de noodzaak van een grote hellingshoek van de behuizing zelf. De kast heeft een M8 schroefdraad getapt bevestigingspunt aan de achterkant van de behuizing.

height 220 mm width 129 mm
depth 130 mm loudspeaker system 2-way
woofer size 4,25 inch woofer cone material paper
tweeter size 1 inch mounting system intellimount
impedance 8 ohms low impedance dynamic power 70 watts
SPL 1W/1m 92 dB max SPL 1m 104 dB
frequency response 80 – 20K Hz main construction material ABS plastic
grille main material aluminium IP rating 64
Horizontal dispersion angle 1000 Hz 180° Vertical dispersion angle 1000 Hz 180°