Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/plugins/HoverAlls/hoveralls.php on line 14 MASK6T-BL - Avenmeer.nl

MASK6T-BL

Ongelooflijke verstaanbaarheid wat maakt het ideaal voor achtergrondmuziek en paging doeleinden. MASK6T luidsprekers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

MASK6T-BL

Ongelooflijke verstaanbaarheid wat maakt het ideaal voor achtergrondmuziek en paging doeleinden. MASK6T luidsprekers zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. MASK6T kan worden gebruikt in 16 ohm (maximaal 4 luidsprekers in parallel op een standaard 4 ohm versterker kanalen) of 100 volt. Het wordt geleverd met een hoge kwaliteit 100 volt transformator met verschillende kracht aftakkingen (60-30 – 15-6 Watt) die kunnen worden geselecteerd via de draaischakelaar aan de achterkant van de luidspreker.

Het kabinet van MASK6T is gemaakt van hoge kwaliteit afgedwongen PP4 ABS en het rooster is gemaakt van aluminium. De interne bracketing en de vorm van de kast te vermijden interne storingen en optimaliseren van de geluidskwaliteit van de MASK6T luidspreker. De luidspreker heeft een gecoate 6,5 “papieren conus woofer en een 1” silk dome tweeter.

Dankzij de Intelli-Mount bracket, de MASK6T is gemakkelijk en snel te installeren. De 5 ° naar beneden hellingshoek waarbij de woofer en tweeter in de behuizing zijn gemonteerd, staan ​​garant voor een perfecte spreiding van het geluid, zonder de noodzaak van een grote hellingshoek van de kast zelf. De MASK6T kast heeft een M12 draad bevestigingspunt getapt aan de achterkant van de kast. Zo kunnen er veel andere bevestigingssystemen worden gebruikt.

height 315 mm width 175 mm
depth 195 mm loudspeaker system 2-way
woofer size 6,5 inch woofer cone material paper
tweeter size 1 inch mounting system intellimount
impedance 16 ohms low impedance dynamic power 200 watts
SPL 1W/1m 90 dB max SPL 1m 111 dB
frequency response 65 – 20K Hz main construction material ABS plastic
grille main material aluminium IP rating 64
Horizontal dispersion angle 1000 Hz 180° Vertical dispersion angle 1000 Hz 180°