Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/plugins/HoverAlls/hoveralls.php on line 14 MASK8-BL - Avenmeer.nl
MASK8-BL avenmeer.nl

MASK8-BL

MASK8 is een robuuste 8 “hoge SPL twee-weg luidspreker voor lage impedantie installaties. Deze unieke en innovatieve design luidspreker gebruikt in combinatie met een subwoofer  een hoge verstaanbaarheid en vocale perfectie!

MASK8-BL

MASK8 is een robuuste 8 “hoge SPL twee-weg luidspreker voor lage impedantie installaties. Deze unieke en innovatieve design luidspreker gebruikt in combinatie met een subwoofer  een hoge verstaanbaarheid en vocale perfectie! De gebogen fijne metalen rooster samen met zijn tijdloze vorm geeft MASK8 een ander, maar toch onopvallende look.

MASK8 luidsprekers kunnen worden gebruikt als full range luidsprekers, echter adviseren wij om ze te gebruiken in combinatie met het Apart subwoofers SUB2201 en SUB2400. Het brede frequentiebereik zorgt ervoor dat elke noot uw oren bereikt met een verbazingwekkende helderheid. MASK8 heeft een zeer krachtige 8 “gecoate papieren conus woofer.

De bus in de beugel maakt het heel gemakkelijk en veilig om de luidspreker te bevestigen, zelfs in ongemakkelijke posities. De MASK8 kabinet heeft verschillende draad montagepunten getapt aan de achterkant, de bovenkant en aan de zijkant van de behuizing. Een extra aannemers voordeel.

MASK8 heeft ook een pole mount adapter in de bodem. Deze adapter maakt het mogelijk om de luidspreker op de top van een standaard 35mm pole mount, zoals het Apart STFLOOR, STSUB en STT te plaatsen.

De MASK8 wordt geleverd met een metalen U-beugel.

avenmeer.nl Mask8
height 411 mm width 250 mm
depth 250 mm loudspeaker system 2-way
woofer size 8 inch woofer cone material paper
tweeter size 1 inch mounting system U-bracket
impedance 8 ohms low impedance dynamic power 300 watts
SPL 1W/1m 92 dB max SPL 1m 116 dB
frequency response 60 – 20K Hz main construction material mdf wood
grille main material steel IP rating 40
Horizontal dispersion angle 1000 Hz 160° Vertical dispersion angle 1000 Hz 180°