Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/plugins/HoverAlls/hoveralls.php on line 14 MASK8F-BL - Avenmeer.nl
MASK8F-BL Audiovisueel en meer

MASK8F-BL

Het Apart MASK8F is een robuuste 8 “twee-weg full range lage impedantie luidspreker met tijdloos design geschikt voor achtergrondmuziek tot ‘dance-niveau’ muziek. Deze houten kast luidspreker is speciaal ontworpen om een ​​volledige hi-fi geluid op een hoger vermogen te produceren zonder gebruik van een subwoofer.

MASK8F-BL

Het Apart MASK8F is een robuuste 8 “twee-weg full range lage impedantie luidspreker met tijdloos design geschikt voor achtergrondmuziek tot ‘dance-niveau’ muziek. Deze houten kast luidspreker is speciaal ontworpen om een ​​volledige hi-fi geluid op een hoger vermogen te produceren zonder gebruik van een subwoofer. MASK8F heeft een zeer krachtige 8 “gecoate papieren conus woofer. Samen met de Ferro-vloeistof gekoelde silk dome tweeter op een Waveguide hoorn, resulteert dit in een hoge SPL, een ultra lage vervorming en een sound die dicht bij de kwaliteit studio monitor komt.

De bus in de beugel maakt het heel gemakkelijk en veilig om de MASK8F luidsprekers te repareren, zelfs in ongemakkelijke posities. De behuizing heeft verschillende draad bevestigingspunten getapt aan de achterkant, de bovenkant en aan de zijkant van de kast. Zo de kast kan worden gemanipuleerd of bevestigingsklemmen worden gebruikt. Een extra aannemers voordeel! MASK8F heeft ook een pole mount adapter in de bodem. Deze adapter maakt het mogelijk om de luidspreker op de top van een standaard 35mm pole mount, zoals het Apart STFLOOR, STSUB en STT.

height 411 mm width 250 mm
depth 250 mm loudspeaker system 2-way
woofer size 8 inch woofer cone material paper
tweeter size 1 inch mounting system U-bracket
impedance 8 ohms low impedance dynamic power 300 watts
SPL 1W/1m 90 dB max SPL 1m 112 dB
frequency response 50 – 25K Hz main construction material mdf wood
grille main material steel IP rating 40
Horizontal dispersion angle 1000 Hz 150° Vertical dispersion angle 1000 Hz 160°