Van Brienen Audiovisueel dealer Community Professional – De wereldleider voor in buitenspeakers

Vanaf 1 juni is van Brienen Audiovisueel officieel dealer geworden van Community Professional. Community is een wereldspeler op het gebied van indoor en outdoor audiosystemen voor stadions en sportaccommodaties.

Al sinds 1968 fabriceert Community luidsprekers voor professionele geluidsinstallaties. Zij staan vooral bekend vanwege hun high-performance outdoor luidsprekers, waaronder de R-Serie. Deze zijn uitermate geschikt voor gebruik in stadions, zwembaden, sporthallen en op sportvelden.

Community Professional heeft de nodige ervaring in dit vakgebied. Zo werden tijdens het WK in Brazilië maar liefst 3 nieuwe stadions ingericht met een hoogwaardige muziekinstallatie en omroepsysteem. Recent nog werd het zwembad van Wroclaw muzikaal klaar gemaakt voor de World Games van 2017. In Nederland is Community Professional onder ander te vinden in het Thialf stadion in Heerenveen en in de AJAX fan store onder de Amsterdam Arena.

Als officiële dealer van Community Professional kunnen wij een beroep doen op de 50 jaar ervaring die Community heeft in binnen en buitenspeakers en kunnen wij altijd terug vallen op de helpdesk van Community Professional. Samen met de kennis van Community Professional calculeren wij de projecten, waarbij wij de nadruk leggen op goede muziekweergave en de spraakverstaanbaarheid.

Beheert u een sportaccommodatie, zoals een voetbalveld, tennisvereniging, sporthal of zwembad, dan komen wij graag met u in gesprek. Samen kunnen wij kijken hoe wij de muzikale beleving en de spraakverstaanbaarheid binnen uw sportaccommodatie kunnen optimaliseren.

Binnenkort zullen wij u informeren over alle producten die op dit moment verkrijgbaar zijn.
Hou onze website www.AVenMeer.nl goed in de gaten er volgt nog veel meer nieuws over Community Professional.