Van Brienen audiovisueel is ook dealer van Crestron

 

Velen weten het al maar voor diegene die het niet weten ook voor Crestron kunt u bij ons terecht.
Crestron is al ruim 40 jaar fabrikant op het gebied van geavanceerde besturingssystemen, en innoveert technologie die het beheer en gebruik van moderne gebouwen vereenvoudigt en verbetert. Met meer dan 90 kantoren wereldwijd voorziet Crestron in een werelwijde dekking voor support, trainingen en lokale aanspreekpunten.

Crestron producten zijn Integrated by Design™, alle producten zijn gemaakt om met elkaar te integreren en onderling (gebruikers-) informatie uit te wisselen. Het brede productengamma biedt o.a. eigen oplossingen voor audio-, video-, energiebeheer-, verlichting- en klimaatregelsystemen. Geschikt voor toepassingen in kantoren, universiteiten, scholen, jachten, hotels, ziekenhuizen en natuurlijk ook in woningen.

Dankzij een volledige opbouw op IP netwerken en standaard bekabeling is een Crestron systeem niet alleen klaar voor alle technologische ontwikkelingen van vandaag, maar ook voor die van morgen.
Voeg Crestron controle toe op jouw mobiele apparatuur, iPad, iPhone, Android, MacBook, Windows laptop, etc. en waar ter wereld je ook bent, wat er ook nodig is, je bent verbonden met het Crestron systeem en kun alle nodige handelingen op simpele wijze uitvoeren.

Neem vandaag nog contact met ons op en voeg Crestron toe aan jullie systeem..