Geen PC meer nodig!

SpinetiX oplossingen zijn gewijd aan digital signage toepassingen . Ze kunnen voldoen aan al uw wensen , ongeacht uw wensen , budget of eisen!

Geen PC meer

Klanten die zijn overgestapt naar SpinetiX digital signage vertellen ons regelmatig dat ze genieten van de gemoedsrust van een betrouwbaar en robuust systeem. Het werkt altijd!

Kostenbesparing

Kosteneffectieve en betaalbaar, laag stroomverbruik , geen terugkerende licentiekosten , geen verborgen kosten , gemakkelijk te onderhouden en betaalbare software.

Schaalbaar

Beginnen met een paar apparaten en bouw uw Spinetix digital signage netwerk langzaam op. Al onze oplossingen zijn gebaseerd op een gemeenschappelijk hardware-platform.

}

toekomstbestendig

Wat je vandaag nodig hebt kan morgen anders zijn, met SpinetiX digital signage kunt u het systeem aan te passen als uw behoeften veranderen.

SpinetiX digital signage platform

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op Hyper mediaspelers die inhoud en operationele compatibiliteit bieden. Ze noemen het niet voor niets een alles in één speler!

Spinetix audiovisueel en meer
Spinetix-tekening-van-brienen-audiovisueel-en-meer

SpinetiX digital signage software

Klaar voor gebruik met Fusion, onze all- in-één oplossing , er is geen installatie van software nodig en u heeft geen opleiding of cursus meer nodig, Spinetix maakt gebruik van een webbrowser om de content te beheren . Gewoon plug & play zoals het hoort!

Spinetix geen verborgen kosten!

Laag stroom verbruik, geen onderhoud, geen terugkomende licentie en dus geen onvoorziene verassingen.

Gemakkelijk uw content tonen!

Maak eenvoudig uw eigen content door gebruik te maken van templates en skins . Een grote bibliotheek van gratis templates en skins zijn beschikbaar op de Spinetix website. SpinetiX digital signage platform

Spinetix templates van brienen audiovisueel en meer
Spinetix-van-brienen-audiovisueel-en-meer

Waarom SpinetiX?

  •  Een robuuste, compacte en professionele ontwerp
  • Laag energieverbruik
  • Hoge kwaliteit decodering van multi- media-inhoud
  • Gemeenschappelijke connectiviteit en configuratie-interface
  • Eenvoud in netwerkconnectiviteit
  • Product life-time warranty

SpinetiX digital signage

Fusion Software

Eenvoudig uw SpinetiX inrichten via de browser met Fusion. Gemakkelijk, snel en eenvoudig aan te passen. Echt een oplossing geschikt voor iedere situatie. Informeer naar de mogelijkheden. Bekijk hierboven de video om een beeld te krijgen hoe eenvoudig het is! SpinetiX digital signage

 

fusion spinetix van brienen audiovisueel