WePresent 1500

WePresent 1500 voor draadloze presentatie doeleinden

Wilt u ook graag draadloos presenteren? Geen ellende meer met kabels en alle verschillende soorten aansluitingen maar gewoon heel gemakkelijk draadloos. Draadloos is de toekomst. Zoals u weet kunt u bij ons de Barco Clickshare bestellen om draadloos te presenteren maar er zijn nog velen andere mogelijkheden op de markt die dit mogelijk maken. Wij hebben voor u 3 draadloze systemen in ons assortiment toegevoegd.
Alle drie de systemen zijn van het merk WePresent. De WePresent units hebben veel opties in huis waardoor zij een goed alternatief bieden voor de Barco ClickShare.

WePresent1500-van-brienen-audiovisueel-en-meer
WePresent modellen

WePresent 1500 en andere modellen

Zoals reeds vermeld zijn er 3 verschillende systemen van de WePresent.

–          WePresent 1000
–          WePresent 1500
–          WePresent 2000

Alle systemen hebben hun eigen opties en meerwaarde, als instapper is de WePresent 1000 een goed systeem om draadloos te kunnen presenteren en om zo al heel snel en voor een zeer vriendelijk budget van uw vervelende snoeren af te komen.

Wilt u meer gebruiksgemak en meer verschillende opties gebruiken tijdens de draadloze presentatie kunt gaan denken om toch een iets hogere investering te doen in een nog betere oplossing voor uw draadloze toepassingen. Zo kunnen wij u de WePresent 1500 en de WePresent 2000 aanbieden.

 

WePresent 1500

De WePresent 1500 is de 2e draadloze oplossing van 3 mooie systemen en een  goede oplossing voor flexibele en draadloze presentaties in een Full-HD resolutie!  Met WePresent 1500 verbindt u iedere computer Apple, tablet-pc of smartphone draadloos met iedere  projector of display. Zelfs uw audio en de interactieve functionaliteit zoals touch  wordt draadloos doorgegeven via de WePresent1500.

De WePresent 1500 heeft een bereik tot 100 meter en ondersteunt  alle verschillende resoluties van SVGA tot FUll-HD, dit is wel afhankelijk van uw aansluiting. De WePresent 1500 kunt u aansluiten via VGA of via HDMI.

 

AVenmeer we present
mogelijkheden wepresent 1500
mogelijkheden wepresent 1500

Mogelijkheden van de WePresent 1500

VGA of HDMI aansluitingen
Sluit uw WePresent 1500 gemakkelijk aan op elke projector of display met VGA of HDMI

Conference control
Met conference control kunt u 64 gebruikers aansluiten op 1 WePresent 1500 en kunt u een keus maken wie er als administrator de presentatie weergeeft.

Tot 4 presentaties op 1 scherm
U kunt het scherm opsplitsen tot 4 unieke presentaties van 4 unieke computers en laten zien in 1 scherm. Zo is een vergelijk van presentaties heel gemakkelijk zichtbaar voor alle aanwezige

Gebruik de Wifidoc app
Met de Wifidoc app kunt u gemakkelijk een PowerPoint, Excel, word of PDF file tonen op het scherm van af uw tablet of smartphone.

Browserslides
Met de functie browserslides kunt u aanwezige op hun eigen scherm mee laten kijken op uw presentatie. Zo kunnen zij zelf slides opslaan op hun eigen computer, tablet of smartphone en gebruiken als naslagwerk.

Ondersteuning van interactiviteit
Als u de WePresent 1500 USB aansluiting aansluit op uw digitaal whiteboard of touchscreenscherm kunt u draadloos uw Touch functie blijven gebruiken.

USB voor het starten van de software
Door de bijgeleverde USB stick in uw laptop of computer te steken kunt snel gebruik maken van deze draadloze oplossing.

Interactieve whitboardfunctie
Met 1 klik wisselt u uw standaard PowerPoint presentatie om naar een whiteboard presentatie en kunt u door gebruik te maken van de optionele Airpad controller aantekeningen maken op het scherm.

De WePresent 1500 ondersteunt de optionele Airpad controller
Met de Airpad controller kunt u gemakkelijk aantekeningen maken op uw presentatie ook als u geen interactief scherm heeft. Tevens kunt u met de Airpad controller uw computer draadloos bedienen.

 

Specificaties WePresent 1500

–          Werkt op Windows en Mac
–          WiFi- Doc app is beschikbaar voor IOS en Android
–          Start de draadloze presentatie van af uw USB stick
–          SNMP manager
–          Support tot 64 ingelogde gebruikers
–          Beveiliging via een sessie login code, WEP/WPA key en Gatekeeper
–          WiFi 802.1b/g//n
–          Met de Autostartup functie zal de WePresent bij een stroomonderbreking automatisch weer opstarten.

Bij van Brienen audiovisueel en meer koopt u de WePresent 1500 tegen zeer scherpe tarieven en met uitstekende garantievoorwaarden. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het opvragen van een demo van de WePresent 1500.

AVenmeer we present